Laura Cosoi a aflat numele copilului cu doi ani înainte de a rămâne însărcinată: „Acest bebeluș mi-a apărut într-un vis, mi-a spus că va veni pe lume”

01 04. 2024, 16:01

Laura Cosoi (42 de ani) a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre a patra sarcină. Actriţa a mărturisit în cadrul unui interviu recent că în urmă cu doi ani a visat că va rămâne însărcinată. Mai mult, actriţa mărturiseşte că tot atunci a aflat sexul și numele copilului.

Laura Cosoi a trecut prin momente grele, după ce mama ei s-a stins din viaţă. Nu şi-a revenit complet, însă actriţa are multe motive pentru care să zâmbească. Pe lângă proiectele profesionale, vedeta va aduce pe lume încă un copil.

Laura Cosoi a visat în urmă cu doi ani că va fi însărcinată

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au trei fetițe: Rita, Vera și Lara. ”Miracolul vieții” – a spus actrița atunci când a anunțat sarcina. Surprinzător este că vedeta și-a visat bebelușul, în urmă cu doi ani. Încă de atunci, ea știa numele și sexul copilului.

„Sigur că știu, pentru că sarcina este foarte avansată, dar mă amuză faptul că eu am știut încă de acum doi ani ce va fi, pentru că acest bebeluș mi-a apărut într-un vis, mi-a spus că va veni pe lume, dar și-a spus și numele, așa încât n-am avut prea mare bătaie de cap să alegem numele. Nu am spus public ce va fi, pentru că nici fetițele nu știu încă și urmează să le pregătesc o surpriză!”, a declarat Laura Cosoi pentru Viva.

Din acest motiv, în momentul în care a aflat despre a patra sarcină, actriţa nu a fost deloc surprinsă. Vedeta şi partenerul său şi-au dorit o familie numeroasă, iar acum dorinţa li s-a îndeplinit.

„Normal că ne așteptam, pentru că ne-am dorit acest copil foarte mult, n-am știut că se va și întâmpla atât de repede, mai ales într-o perioadă foarte grea a vieții mele, dar Dumnezeu e mare și știe exact când e bine să se întâmple anumite lucruri. Pentru noi, în momentul ăsta, e o mare binecuvântare și o bucurie că bebelușul este sănătos și iată că, la vară, familia noastră va avea brațele și mai încăpătoare!”, a mai spus actrița.

 

Sursă foto: social media